.

.

Monday, 15 February 2016

Tanjak Ready Made?

Salam hormat. Tanjak yang sedia ada (ready made) ini dah jarang sangat2 saya buat. Takda masa pun ya, malas pun ya. Malas tu sebab nanti kalau buat banyak2 berhabuk saja. Lagipun rasa macam tak ekslusif pula buat banyak-banyak ni, dah macam Pakistan punya tanjak di Jalan Masjid India pula nanti. Saya lebih suka buat yang ditempah. Tapi kot mana pun tetap saya kekalkan bukan jenis boleh laras atau istilah yang popular disebut adjustable. Jadi, kena bagi saiz/ukuran kepala (ikut songkok pun boleh), nama, alamat dan no hf utk penghantaran nanti. 

Sesekali ada mood saya buat, sebab kadang2 ada orang jenis terjah tanya nak pakai dan2 tu juga. Jadi, beberapa kali juga terkena dan saya tak ambil tempahan tersebut. Jadi, ini sahajalah yang ada buat masa ini. 


Dendam Tak Sudah
Pm, jika minat.
Rm 150 Siap pos.


 


Solok Timbo
Pm, jika minat.
Rm 150 Siap pos.

0 comments:

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP